KEWA

Ook voor keuringen bent u bij bouwentimmerwerken aan het juiste adres.

Opleverrapport nieuwbouwwoning (bij de vooroplevering of officiële oplevering)

Samen met u lopen we de gehele woning door. We bekijken of de aannemer alles goed heeft afgewerkt en of de gehele woning voldoet aan de normen. Dit begint onder de vloer, de wanden en plafond, kozijnen en beglazing, leidingwerk en elektrawerk, uiterlijk van de woning. Sanitair en afwerking.

Met dit rapport kunt u bepalen of u akkoord gaat met de woning of welke punten door de aannemer nog nagekeken moeten worden.  Verdere communicatie met de aannemer is aan u, Eventueel kunnen we hierin bemiddelen.

Technische keuring van uw woning

Bij de aankoop van uw woning is het verstandig om duidelijk te weten wat de staat van de woning is. Natuurlijk kunt u niet altijd zien wat er verkeerd zou kunnen zijn, maar vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij ontdekken wat er wellicht aan gebreken aanwezig is. We lopen samen met u de woning door en bekijken of alles is, zoals u de woning ook daadwekelijk op papier gekocht heeft of wil gaan kopen. Mochten we onderdelen tegenkomen die niet kwalitatief zijn en binnen korte termijn vervangen of gerepareerd moeten worden dan kunt u dit in overleg bespreken met de verkopende partij. Wij proberen u een indicatie te geven van de komende kosten voor de komende jaren.

Nulmeting

Bij een nulmeting lopen we de gehele woning na en maken we overal foto’s van. We bekijken of er al scheuren in de woning zijn en hoe groot ze zijn. Met een laser kunnen we bepalen of de woning al scheef staat en hoeveel. Mocht er na aanleiding van de nulmeting naderhand verandering optreden heeft u dit op papier en kunt u er werk van maken met de partij die dit veroorzaakt heeft.

Bouw en verbouw advies

U heeft misschien wel ideeën hoe u graag uw woning zou willen verbouwen. Misschien weet u niet of het constructief wel haalbaar is. Of weet u niet precies hoe de indeling dan zou moeten worden. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te onderzoeken en met u te bespreken.

Isolatie en energiebesparing advies

Zijn uw maandlasten te hoog en wilt u graag besparen. Wilt u aan het milieu denken en hierdoor minder energie gaan gebruiken of heeft u het gevoel dat u de kachel aanzet en het maar niet warm wordt. Wij komen graag bij u langs voor advies hoe en waar u kunt besparen. Wij maken hier een rapport van met de mogelijkheden waar en hoe u die u kunt laten uitvoeren. Aan de hand van dit rapport kunt u bepalen of en welke punten u gaat aanpakken in uw woning.

Bouw begeleiding

Gaat u nieuw bouwen en wilt u graag dat er een onafhankelijke partij meekijkt. Wij kunnen in overleg met u stapsgewijs de bouwplaats bezoeken en bekijken of alles volgens plan gebouwd wordt. Of de kwaliteitseisen behaald worden en of achter de muren en onder de vloeren alles goed aangesloten en gemonteerd is.