Over ons

Mijn naam is Gert-Jan Klop en ik ben, sinds de oprichting in 2007, eigenaar van Klop Bouw en Timmerwerken.

Wij werken voornamelijk in en rond Hardinxveld-Giessendam. We hebben in het begin hard gewerkt om naamsbekendheid op te bouwen.

Inmiddels draaien wij op een klantenkring van rond de 400 klanten die nog steeds groeit. Wij hebben op veel gebieden ruime ervaring. Wat is begonnen met een dakkapel en een voordeur reikt inmiddels tot aan volledige aanbouwen, opbouwen, badkamers en volledige verbouwingen. Zelfs kleine nieuwbouwprojecten kunnen wij voor u verzorgen.

Het is onze bedoeling dat u als klant aangeeft wat u wensen zijn en dat u verder geen onderzoek hoeft te doen. Wij verzorgen alle werkzaamheden en u weet tijdens de verbouwing wie er over de vloer komen. Dit behoedt u voor een hoop regelwerk en zorgen. Tevens hoeft u niet in de stress te zitten over wie nu eigenlijk welke werkzaamheden aankan en uitvoert. Wij zetten de juiste mensen op de juiste plek in de juiste werkvolgorde.

Als eigenaar ben ik betrokken bij aanbesteding, calculatie, uitvoering, en oplevering. Tijdens de volledige uitvoering ben ik aanwezig en probeer ten alle tijden de meeste werkzaamheden zelf te doen. Wij hebben een professioneel team achter ons staan die wij al jaar en dag kennen. Hiervan weten wij dat we ze met een gerust hart bij u over de vloer kunnen laten komen. Ook in de drukste periode kunnen wij het aan met onze vaklieden en kan ik mij iets meer terugtrekken voor de werkzaamheden achter de schermen. Zo voeren wij vele werkzaamheden uit in en rond ons dorp en wie weet komen wij ook nog eens bij u over de vloer.